BUSINESS LUNCH MENUWoensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 14.00 uurBestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en koffie servies met zoete lekkernijen. €42,50 p.p.CHEF’S MENUDrie topgerechten van de chef € 47,50 p.p.Vier topgerechten van de chef € 57,50 p.p.Vijf topgerechten van de chef € 67,50 p.p.Bij alle menu’s heeft u de keuze uit vis, vlees of vegetarische ingrediënten. Voor zijn gerechten maakt John Stoffers, chef de cuisine van restaurant First, gebruik van de mooiste seizoensproducten, die zoveel mogelijk regionaal en biologisch worden verkregen. Laat u zich een avond lang culinair verrassen met een surprisemenu, vol met al het moois wat het seizoen ons brengt.
Hieronder geven wij u een indruk van een aantal van zijn culinaire specials. Dit zijn slechts enkele voorbeelden:VOORGERECHT - Salade van zeewatergarnaal | meloen | curry mayonaise | kletskop van sesamzaadjes
HOOFDGERECHT
Vis
Vlees
DESSERT- Rood fruit| koninginnerol| confiture van bubblegum| pastille aardbei| roomijs op basis van yoghurt
Dessert wijnen - Corteaux du Layon Les Fontaines
Reserveren telefonisch Of reserveer meteen hieronder |
RESTAURANT FIRST 2E DORPSSTRAAT 67 3701 AA ZEIST Parkeren in Parkeergarage Figi (50 m. lopen) Reserveer of vraag informatie aan: First kookt ambachtelijk! | > Reserveer online > Nieuws over Restaurant First
Volg ons op social media: |