Bij First hebben we een wisselend chef’s menu. Omdat we werken met dagverse, biologische seizoensproducten kan het zijn dat de onderstaande menukaart met de dag iets aangepast is. De chef gaf in zo’n geval de voorkeur aan een mooi(er) versproduct. Kies vooral waar u zin in hebt, chef de cuisine John Stoffers kookt met liefde. Ook hebben wij mooie passende wijnarrangementen. Kortom: laat u verrassen door al het lekkers dat het seizoen te bieden heeft!


Menu april

Zaterdag 27 april en Zondag 28 april is First gesloten.

Voorgerecht
Tartaar van Corvina, krokante brick deeg, miso mayonaise, vinaigrette van bloed sinaasappel

Tussengerecht
Ravioli kreeft, kreeften beurre blanc en steenschol

Hoofdgerecht

Kalfsentrecôte, asperge, truffel en gele biet

Dessert 
Amarena kersen, witte chocolade, meringues, yoghurt ijs en roze peper

Kaas

Proeverij van Oudwijker kazen 

Inclusief amuse, brood en boter

2 gangen € 49,50

3 gangen € 59,50

4 gangen € 69,50

5 gangen € 79,50 

Kaassupplement i.p.v. dessert € 4,95 of kaassupplement als extra gang € 14,50

Voor vegetarische gasten hebben wij een prachtig 3-, 4- of 5-gangen prestige menu. Bij alle menu’s heeft u de keuze uit vis, vlees of vegetarische ingrediënten.Geef deze dan tijdig bij uw reservering door, zodat ons keukenteam dit kan voorbereiden.

Heeft u dieetwensen? Geef deze dan tijdig bij uw reservering door, zodat ons keukenteam dit kan voorbereiden.

Allergieën waarbij wij grotere aanpassingen dienen te doen aan de basis van ons chef’s menu vernemen wij graag telefonisch en minimaal 24 uur voorafgaand aan uw komst. Denk hierbij aan lactose- of glutenvrij waarbij wij ook geen soja kunnen gebruiken, aan coeliakie etc.

Wanneer u uw specifieke dieetwensen niet vooraf aan ons doorgeeft, kunnen wij tot onze spijt niet garanderen dat wij hiermee rekening kunnen houden.
Wij koken niet veganistisch.