SUBTIELE KREEFTGERECHTEN VAN 4 t/m 15 JUNI

Kreeftenliefhebbers, knoop het servet alvast maar om. Chef John Stoffers weet als geen ander hoe je kreeft kunt bereiden. Subtiel gepocheerd, gebraiseerd en gegratineerd – in al die verrukkelijke varianten staat de Canadese kreeft twee weken lang op ons menu. Alvast vooruit genieten? Kijk even mee:

Amuse > Huisgemaakt briochebrood met Reypenaer kaas en boter

Voorgerecht > Verschillende bereidingen van tomaat met gepocheerde kreeft

Tussengerecht > Risotto met gebraiseerde kreeft, krokante quinoa en basilicumolie

Hoofdgerecht > Gegratineerde kreeft, asperge en Hollandaisesaus

Dessert amuse

Dessert > Peperkoek, ganache van witte chocolade, karamel en speculoos ijs

Prijs € 79,50 p.p.

Voor gasten die niet van kreeft houden, is er natuurlijk ook ons fijne Chef’s menu. Graag bij reservering via first-1.nl aangeven: ‘Kreeftmenu’ of ‘Chef’s menu’. 

FIRST OPEN OP TWEE SPECIALE ZONDAGEN

Op Pinksterzondag 8 juni en op Vaderzondag 15 juni zijn wij open voor lunch (vanaf 12.00 uur), borrel en diner (vanaf 18.00 uur). Bij zonnig weer zetten wij graag een tafel voor u klaar op ons terras. Maak er bij First een smakelijke én gezellige zondag van. Wij kijken naar u uit!

Volgende
Volgende

Speciale dagen zijn we geopend!