SUBTIELE KREEFTGERECHTEN VAN 4 t/m 15 JUNI
Kreeftenliefhebbers, knoop het servet alvast maar om. Chef John Stoffers weet als geen ander hoe je kreeft kunt bereiden. Subtiel gepocheerd, gebraiseerd en gegratineerd – in al die verrukkelijke varianten staat de Canadese kreeft twee weken lang op ons menu. Alvast vooruit genieten? Kijk even mee:
• Amuse > Huisgemaakt briochebrood met Reypenaer kaas en boter
•Voorgerecht > Verschillende bereidingen van tomaat met gepocheerde kreeft
• Tussengerecht > Risotto met gebraiseerde kreeft, krokante quinoa en basilicumolie
• Hoofdgerecht > Gegratineerde kreeft, asperge en Hollandaisesaus
• Dessert amuse
• Dessert > Peperkoek, ganache van witte chocolade, karamel en speculoos ijs
Prijs € 79,50 p.p.
Voor gasten die niet van kreeft houden, is er natuurlijk ook ons fijne Chef’s menu. Graag bij reservering via first-1.nl aangeven: ‘Kreeftmenu’ of ‘Chef’s menu’.
FIRST OPEN OP TWEE SPECIALE ZONDAGEN
Op Pinksterzondag 8 juni en op Vaderzondag 15 juni zijn wij open voor lunch (vanaf 12.00 uur), borrel en diner (vanaf 18.00 uur). Bij zonnig weer zetten wij graag een tafel voor u klaar op ons terras. Maak er bij First een smakelijke én gezellige zondag van. Wij kijken naar u uit!