Bij First hebben we een wisselend chef’s menu. Omdat we werken met dagverse, biologische seizoensproducten kan het zijn dat de onderstaande menukaart met de dag iets aangepast is. De chef gaf in zo’n geval de voorkeur aan een mooi(er) versproduct. Kies vooral waar u zin in hebt, chef de cuisine John Stoffers kookt met liefde. Ook hebben wij mooie passende wijnarrangementen. Kortom: laat u verrassen door al het lekkers dat het seizoen te bieden heeft!


                   Menu Oktober 

Voorgerecht
Terrine gele bietjes, wortel, knolselderij, Schotse gerookte zalm  
Blini met chutney van mango en abrikoos, tomaten mayonaise

Tussengerecht
Risotto, snoekbaars, gepofte quinoa, basilicum olie

Hoofdgerecht

Magret de canard, jus van gefermenteerde knoflook, confit van eend met opperdoezer ronde, sugersnaps

Dessert 
Crémeux van vanille, amarena kersen, krokant van amandel en roomijs bitterkoekjes

Kaas

Proeverij van Oudwijker kazen 

Inclusief amuse, brood en boter

2 gangen € 49,50

alléén lunch

3 gangen € 59,50

4 gangen € 69,50

5 gangen € 79,50 

Kaassupplement i.p.v. dessert € 4,95 of kaassupplement als extra gang € 19,50

Voor vegetarische gasten hebben wij een prachtig 3-, 4- of 5-gangen prestige menu. Bij alle menu’s heeft u de keuze uit vis, vlees of vegetarische ingrediënten.Geef deze s.v.p. tijdig bij uw reservering door, zodat ons keukenteam dit kan voorbereiden.

Heeft u dieetwensen? Geef deze dan tijdig bij uw reservering door, zodat ons keukenteam dit kan voorbereiden.

Allergieën waarbij wij grotere aanpassingen dienen te doen aan de basis van ons chef’s menu vernemen wij graag telefonisch en minimaal 24 uur voorafgaand aan uw komst. Denk hierbij aan lactose- of glutenvrij waarbij wij ook geen soja kunnen gebruiken, aan coeliakie etc.

Wanneer u uw specifieke dieetwensen niet vooraf aan ons doorgeeft, kunnen wij tot onze spijt niet garanderen dat wij hiermee rekening kunnen houden.
Wij koken niet veganistisch.

Maak een reservering